dinsdag 25 februari 2014

Kinderkaart

Hallo allemaal,

Vandaag plaats ik een kinderkaart die ik gemaakt heb om mee te doen aan de wedstrijd van Creashop Duymelot ik vind het niet de meest makkelijke opdracht om een kinderkaart te maken en zeker niet voor jongens dus zag ik het als een uitdaging om het toch te proberen. Dit is het resultaat....

Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden.

groetjes José

vrijdag 21 februari 2014

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een lieve vriendin. Ik vond het leuk om eens een kaartje te kunnen maken om haar te bedanken voor alles wat ze voor mij doet.

Zelf maakt Mary Bollen altijd de mooiste creaties dus was het een uitdaging om een kaart voor haar te maken. Dankzij haar wordt mijn kleurwerk steeds beter want ik moet toegeven dat ik het soms nog erg lastig vind. Met al haar tips en adviezen kom ik een heel eind dus reden genoeg om haar te bedanken!!






Ik heb een easelkaart voor haar gemaakt omdat ik vind dat ik daar net iets meer mee kan. Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en ik zou het fijn vinden als je een reactie achter zou willen laten!

Een heel fijn weekend.

Groetjes José






vrijdag 7 februari 2014

Haken

Hallo allemaal,

Ook ik ben opnieuw besmet geraakt met het haakvirus. Voorheen haakte ik al veel maar door de komst van het project Cal deken is het weer behoorlijk toegenomen.
Om als de deken af is de rest er een beetje op aan te passen heb ik dit entre-lac kussen gehaakt in dezelfde kleuren.

Natuurlijk ga ik ook verder met het kaarten maken en dergelijke want ook dat is te leuk om te doen!!

Groetjes José